x
x
x

Online ajánlatkérés

Tatabányán irodák közvetlenül tulajdonostól bérbeadók

A belvárosban a régi „SZÜV” épületben várjuk a kis és közepes vállalkozásokat

Olcsón, a Tatabányai belvárosban, nagyon jól megközelíthető irodákat ajánlunk, tucatnyi üzletviteli szolgáltatással.

Lakásirodát soha!

Miért bérelne lakást? Több pénz, kevés siker! Egy lakás többe kerül, mert feleslegesen bérli az előszobát, konyhát, wc-t is. Nálunk ez ingyen van! Egy lakásirodának a fele sem hasznos irodai alapterület. Nálunk pedig csak a hasznos terület után fizet! Kevesebb siker egy lakásirodában? Egy lakás nem üzleti környezet, de egy irodaház igen! Vállalkozása megbízhatóbbnak, sikeresebbnek tűnik egy üzleti környezetben!

Kis és középvállalkozásoknak tökéletes irodák kiadók

Kiadó irodák, műhelyek, raktárak már kisebb, akár 10 m2-es helyiségtől közepes 50-100 m2-es, vagy több száz négyzetméteres kialakításban! Összesen 2400 m2-es épületünkben kb. 60 szeparált, jól megközelíthető helyiségből válogathat. Kifejezetten ideális az iroda-épület kialakítása kis és közepes vállalkozásoknak! Ugyanis a terület rendkívül jól tagolt, kisebb-közepes helyiségekből áll, így ha több, kisebb helyiséget, irodát szeretne vállalkozásának bérelni, egymás mellett, az is megoldható!

Kiváló ár-érték arány – a környéken a legjobb a kiadó irodák piacán

Irodák kiadók 13 m2-től, és 18 200 Ft + ÁFA/hó + rezsitől. Kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül természetesen terhelik a rezsi, és üzemeltetési költségek, amelyek viszont az épület környezetbarát és energiahatékony kialakításának köszönhetően alacsonyak maradnak.

Kérje akciós ajánlatunkat!

Üzleti környezet, a jó üzletmenetért

Irodaházunk közelében található K&H Bank és ATM, Spar szupermarket, Komárom - Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Tatabánya múzeum, Tatabánya 2. Posta, Okmányiroda.

Megközelíthetőség

Az épület kiválóan megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is. Bővebben a megközelíthetőség menüpontban.

Üzleti szolgáltatásokkal segítjük iroda bérlőinket!

Inkubátorház szerűen működünk, hogy segítsük a kis és középvállalkozások életét.

Például az iroda helyiséget használhatja teljes egészében munkára, mert elérhető a külön álló tárgyaló helyiség, így csökkentheti fix havi kiadását. De a gyors információ is segíti cége növekedését, hisz az internetet itt az irodában ingyen Wifi segítségével érheti el.

Irodák, raktárak kiadók – akár egymás mellett is

Épületünk több különböző részből áll. A felső szinteken irodák, a legalsó szinten kis területű raktárak várják a bérlőket. Ha kívánja, az irodák elegáns körülmények között, míg a raktárak praktikusan helyet kaphatnak ugyanazon a címen is. De az irodaház lehetőséget nyújt arra is, hogy a két funkciót közvetlenül egymás mellett helyezze el, az épület kialakításának köszönhetően.

Gondolkodjon hosszú távon!

Miért költözne, miért verné költségekbe magát, ha igényei megváltoznak? Ha vállalkozásának később több, vagy kevesebb irodára, területre van szüksége, az épület adottságai lehetővé teszik a rugalmas változtatás lehetőségét. Bérelhet újabb, akár kisebb plusz helyiségeket is, vagy meglevő bérleményét kisebbre cserélheti!

Az iroda környezetbarát!

Az ECO 2 Irodaház esetében fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért az iroda fűtés korszerű pellet kazánnal történik (környezetre gyakorolt hatása közel 0%) és nagy hangsúlyt fektetünk a szelektív hulladék gyűjtésre is. Úgy gondoljuk új iroda-bérlőinknek is fontos ez. Így van ezzel ön is?

Székhelyszolgáltatás irodabérlés egy helyen!

Az ECO 2 Iroda nem egy “szürke” irodaház, itt otthon érezheti magát és cégét is, kellemes környezet mellett ez lehet a cége székhelye is, ingyen.

Kommunikáció!

Az információ gyors elérése is segíti cége növekedését, hisz az internet ingyen Wifi segítségével fogható. De épületünkben használhatja fénymásolónkat, scannerünket, faxunkat is.

Használja az ECO 2 Iroda szolgáltatásait a cége bevételének növekedése érdekében!

Mondja el nekünk igényeit és igyekszünk kielégíteni.

Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot vagy hívjon a +36 30 1804904 számon és tekintse meg a kiadó irodákat!

Kérje akciós ajánlatunkat!

© 2015 ECO 2 Iroda